Stuur ons een Whatsapp op 06-51081247

Twitter Spinnenoverlast

Welkom bij spinnenoverlast.nl

Spinnen zijn in Nederland beschermd, ze zijn nuttig en mogen niet worden gedood.

Ar-La Services is reeds 12 jaar een schoonmaak bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd om de organische vervuiling veroorzaakt door insecten te voorkomen of op te lossen. Doordat wij al 12 jaar alleen ons bezig houden met deze specialistische vorm van schoonmaken, hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan. Ons doel is om uw huis, bedrijfspand, boot, caravan etc, langer schoon  en webvrij te houden of te maken!

Wij werken daarom ook in opdracht van schoonmaak bedrijven, woningbouw verenigingen, hotel ketens, zie onze lijst met referenties.  (een kleine greep: Fletcher hotels, Ymere woningbouw vereniging, de Alliantie woningbouw vereniging, Shell, Mac Donalds)

Uiteraard ook voor particulieren. Bij deelname van meerdere buren zijn er aantrekkelijke kortingen, ook voor vereniging van eigenaren, vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Wij werken niet met gif of biocides, wij werken met veilige schoonmaak producten die de ondergrond beschermen/conserveren tegen de vervuiling. Zo blijft het schilderwerk en de ondergrond langer mooi en word er veel bespaart op andere onderhoudskosten. Onze producten zijn veilig voor mensen, planten, dieren.
Na een behandeling blijft het behandelde object tot 6 maanden vrij schoon. Op al onze diensten geven wij garantie.

Ons werkgebied is heel Nederland en we werken met vaste medewerkers per gebied, dus altijd een bekend gezicht.

Mocht u na het lezen van deze website toch nog vragen hebben, nee dan gerust contact op via ons contactformulier.


En natuurlijk jong geleerd is........

Voorbeelden van te behandelen woningen:

Klanten over ons